Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова обясни как може да са направени снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов, които се появиха в публичното пространство преди време.

Борисов отвръща на удара: Снимките са нагласени! Мразят ни! БЛИЦ TV

Думите на нежното острие на ГЕРБ бяха провокирани от клип, които днес се завъртя из социалните мрежи и чийто анонимен автор твърди, че също е от жилището, което обитава министър-председателят.

Атанасова разкри как въпросните фотоси от спалнята на Борисов спокойно е можело да бъдат режисирани чрез „поставянето на реквизит“.

В поста, който нежното острие на ГЕРБ сподели в личния си Фейсбук профил, тя споменава, че „Черепа Pictures“ – най-вероятно визирайки избягалия от българското правосъдие в чужбина обвиняем бизнесмен Васил Божков, както и „оня с дрона“.

„ Pictures - нискобюджетно нямо кино
Какво виждаме на видеоклипа?
- къщата е тъмна и необитаема
- отсъствие на премиер и охрана
- достатъчно време и спокойствие за разполагане на реквизит
А, оня с дрона...управлява ли го, или е само статист?“, пита Атанасова.

Освен това нежното острие на ГЕРБ разкрива и какво е значението на думата „фигурант“. БЛИЦ припомня, че преди дни от Прокуратурата изнесоха записи на Васил Божков, в който той лично нарича президентът Румен Радев именно „фигурант“.

„Значение на думата фигурант
мн. фигуранти, м.
1. В театъра или в киното – участник в представление без текст, участник във фона; статист“, отсече Атанасова, завършвайки поста си с #НеНиЕстрах.

БЛИЦ припомня, че по-рано днес премиерът Бойко Борисов лично коментира поредния компромат срещу него като каза, че "целият сценарий на фигуранта и Ел Чапо е лъснал".

Редом с това министър-председателят сподели, че го притеснява, че някой го е снимал докато спи, защото "когато спи човек могат да го дрогират, да му бият инжекции, да го отровят... могат да му направят всичко".


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!