Гласувах нашата страна да продължи по път на развитие, който гарантира демокрацията, свободата, икономическото развитие и в крайна сметка доходите и благосъстоянието на хората. Това заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ за 21 МИР – Сливен Десислава Танева след като упражни правото си на глас.
„Гласувах за нормалността и гласувах така, че от утре да имаме перспективата за един спокоен живот в държавата, в която ще е гарантирана сигурността и в която ще има растеж на доходите всяка година“, подчерта Танева. 

Тя призова да се гласува, защото „всички имаме претенции, изисквания и очаквания към управляващите – държавна и местна власт. Но за да имаме тези претенции, трябва да участваме в определянето им“.

Десислава Танева добави, че засега изборната активност е по-ниска от тази на предишни избори. „Много ми се иска да има висока избирателна активност днес. Надявам се, че смяната на часовото време също е една от причините да се движим малко по-назад, отколкото на други избори. Важно е да гласуваме, никой не иска повече избори в държавата. Всеки иска да има нормална обстановка и среда за работа, за да може да генерира работата доходи. Така че, наистина пожелавам на всички да помислят върху това, да излязат и да гласуват“, каза още Десислава Танева.