Веселин Марешки цитира в декларацията си човека, който е пребил – нямам думи. Това каза народният представител от ПГ на „Обединени патриоти“ Юлиан Ангелов в декларация от името на група след тази на Веселин Марешки от „Воля“.

Във връзка с цитата на Марешки на бившия заместник-председател на ВМРО Костадин Костадинов, че винаги когато ВМРО е била в управлението, ДАБЧ е била под нейн контрол, Ангелов каза: „Най-странното нещо, представете си за какво става въпрос, Марешки цитира човека, който е пребил. Г-н Костадинов го съди за това, че го е пребил, а той цитира него - нямам думи. То бива, бива, ама такова нещо, просто е смешно“, заяви Ангелов.

„Човекът, който има повдигнати обвинения за рекет, изнудване и побой, заместник-председател на Народното събрание. Той трябва да си подаде оставката като такъв, докато не приключат всичките ни дела, за да не уронва престижа на Народното събрание. Той не го прави, естествено и държи сметка на ВМРО и Красимир Каракачанов. Крадецът вика дръжте крадеца“, каза още Ангелов.