"Снемането на доверието от господин Рамадан Аталай е решение на областната структура. Това всичко, което се случва в Пловдивска област – във всички структури, е на базата на всичко, което се случва, откакто той дойде като кандидат-народен представител и стана пет пъти такъв с гласовете на хората, които го подкрепиха тук".

Това коментира в кулоарите на Народното събрание (НС) Юксел Расим, ръководител на ДПС в Пловдив.

Юксел Расим

"Областната структура многократно е заявявала, че с него няма как да сполучим и няма как да имаме добри резултати, но нямаше кой да ни чуе. Надявам се, че този път председателят Делян Пеевски ще ни чуе – хората искат промяна, искат млади хора", коментира още Юксел Расим.

"Общинската председателка на Кричим под свой натиск събира подписи и подписва декларации, на нея също е снето доверието", отбеляза още той.

"Структурите се състоят от 15-18 човека, а подписват трима човека, които са приближени на Рамадан Аталай и той ги манипулира, че има проблеми между почетния председател и господин Пеевски. Ние такова нещо не знаем", посочи Юксел Расим.

Той призова Рамдан Аталай да напусне Народното събрание и да влезе следващият от листата, за да може да се нормализира организацията в Пловдивска област.

"Ние просто желаем този човек да не ни представлява" - каза Юксел Расим и допълни: "Искаме да влезе следващият в листата, той трябва да застане и да решаваме проблемите".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!