Борисчо, внучето дядово на Станиш Бонев, бивш член на Централния комитет на престъпната организация БКП, част от личния кабинет на Тодор Живков и Ректор на АОНСУ, т.е. академията, която бълваше комунисти дори за Африка и Латинска Америка, учредил партия.

Това пише евродепутатът от ГЕРБ-СДС Александър Йорданов в социалната мрежа Фейсбук по повод учредяването на новата партия "Спаси София", наследник на едноименното НПО, известно с джендър инициативите си.

Но още името й я издава, че е неокомунистическа. Защото само тия шмекери, комунистите, бяха „майстори“ на „спасяването“. Явно сега внуците им са преценили, че е дошло тяхното време да „спасяват“.

И още една информация изскочи за тоя Борисчо. И той също като президента Радев смятал, че Крим е „де факто“ руски. Затова внимание! Неокомунетата в София стягат нов левичарски проект.

Шкварек за "Спаси София": Аман от либерални партии по западен тертип

Защото те, отрочетата на комунистическата номенклатура, не могат да съществуват без да „спасяват“. От европейска гледна точка за България това е лошо. Защото черната орисия, която ни се стовари с протестите от 2020 година ще продължи с нова неокомунистическа сила.

Главният прокурор Гешев затвори една криптовалутерница, но както се убеждаваме веднага се открива нова партийна далаверница.

За година-две разбрахме, че т.нар. промяна е подмяна и вече ни се сервира нова измама.

Но явно така ще си живеем ние, българите  - от „промяна“ към „промяна“, от „спасение“ към „спасение“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук