Бившата дясна ръка на Бойко Борисов Цветан Цветанов продължава да забива нож в партията, която го изстреля в голямата политика - ГЕРБ. 

Това показват снимки на папараците на БЛИЦ. 

Бившият втори в управляващата партия се прегърна и целуна с проваления кмет на Банско Георги Икономов. Градоначалникът стана печално известен с прословутите златни тоалетни в китния град. 


След злощастното му управление, той загуби последните местни избори, нанасяйки огромна щета на ГЕРБ. 

Икономов обаче бързо се пребоядиса и като същински хамелеон се обърна срещу премиера Борисов, а наскоро написа "Оставка" с камъни. 



Сега същите камъни ще полетят по неговата глава, защото хората не понасят предателите в политиката. Твърде е вероятно Икономов да се присъедини към новата партия на Цветанов. 

По време на визитата си в Благоевград, Цветанов се срещна и с доскорошния кмет Атанас Камбитов, който преди няколко дни напусна ГЕРБ.

Поведението на Цветанов копира като под индиго действията на Евгений Бакърджиев, когато напусна СДС, след като бе освободен от поста вицепремиер. 

В ГЕРБ са убедени, че оттеглянето на Цветанов по-скоро ще има очистителен ефект заради огромния скандал "Апаратаментгейт". 

Самият Борисов обяви, че след изборите ще поеме по-сериозно контрола над партията и ще я възроди с млади и успели лица.