Ние сме гласа на разума в парламента, каза днес в студиото на БНТ, бившият зам. министър на външните работи Георг Георгиев

Според Георг, въпреки мантрите, че ГЕРБ е токсична, виждаме че сега в такава ситуация се намира "Има Такъв Народ".  Нашата отговорност е да продължим да стоим на позициите които имаме, но и трябва да покажем инициатива, сподели още Георгиев.

Ние сме гласа на разума в парламента, защото виждате че тези които дадоха заявка за промяна, не могат да се разберат по между си, станаха най-ясни врагове. Милион граждани гласоподаватели трябва да бъдат уважени, ГЕРБ не могат да бъдат игнорирани.
 
Видя се, че вдигнатият юмрук на президента, води до последици които могат да бъдат много дългосрочни. Отговорността на партиите е да разберат, че този който инициира тези действия, след няколко месеца ще си тръгне
 
 Човекът който се подиграваше с болестта преди 1 година, сега се сети че опасност има. Неговото служебно правителство не може да се справи с ковид-19 ситуацията у нас. Кацаров торпилира едни от най добре работещите болници, няма как да се справиш по този начин.
 
Варианти не се предлагат. Единственият вариант в момента е служебното правителство, но няма хипотеза в която то да бъде дългосрочен вариант.
 
От прочита на събитията, отиваме на предсрочни избори, не мисля че има техническа възможност за 2 в 1 избори. Президентът и партиите на промяната, направиха така че възрастните хора да не гласуват, понеже се страхуват от гласуването с машини.

Трябва да приключи този кризисен период в НС, нито една политическа сила не може да го направи сама, трябва всички, с разбирането на хората да го направим.