От ранни зори в София е истински ужас. Това е така заради шепа протестиращи, които затвориха редица ключови столични кръстовища.

БЛИЦ припомня, че по-рано днес демонстранти парализираха движението в района на Софийския университет и Орлов мост

Преди това те блокираха кръстовището на булевардите „България“ и „Aкадемик Иван Евстратиев Гешов“.

Заради това, което шепа демонстранти направиха на редица места из София, столичани пропищяха заради кошмарните задръствания, които се образуваха из целия град.

Депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев обаче намери доста интересно обяснение за случващото се.

„Разбрахте ли защо са блокирали “България” и “Гешов”?
Помислили ги за Борисов и Гешев“, написа политикът в личния си фейсбук профил.


Под думите му заваляха куп коментари, които бяха със същия шеговит тон, но имаше и такива, които се възмущаваха от факта, че шепа хора пречат на хиляди други.

„Смяташ ли, че блокажът знае кой е Гешов?“ - бе отговорът на колежката му от ГЕРБ Десислава Атанасова.

„Ами то с техният капацитет, може да кажат, че са били в Унгария, а те били на бул. "Будапеща"“; „Това вече е пълна анархия...“; „Мисля, че вече не е смешно. Как не се мисли за правата на хората, които нямат нищо общо с протеста им“; „Една шепа хора тормозят цял град! Какво ще постигнат по този начин?“; „На този митинг толкова прост народ е имало в тази Държава не е за вярване! Затова Божков се подиграва с тях!“; „Ами вижте - кои ръководят протестите и ще Ви стане ясно, кой - кой е !“ – това са само малка част от коментарите под поста на Димитър Главчев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!