Битката на кулинарните факири от менюто на шеф БЛИЦ продължава с пълна сила. Около обед поръчките за Генералска гозба леко намаляха. Но пък тези на Филе Елена продължават да бъдат все по-искани от гостите на заведението. Каракачански сач и Аптекарски специалитет също продължават да увеличават поръчките и клиентите все по-често избират тях от разнообразното меню.

На 26 май в цяла България се провеждат европиршества и гощавки, на които е поканено целокупното пълнолетно население, включително сънародниците и гурбетчиите из Европа. 

Менюто е изобилно и включва добре познати нашенски специалитети. Някои от тях си имат твърди фенове, които си ги поръчват още от вратата. Други влизат в менюто с нови имена, но също разчитат на повишен интерес от страна на клиентите.

Конкуренцията за предпочитанията им се изостри рязко през последните дни и разпали апетита. Заваляха първите поръчки за специалитетите от менюто на шеф БЛИЦ. Следете постоянно как се развиват поръчките в звездния ресторант, за да не изпуснете какво се случва с някое от блюдата.

Очаква се посещаемостта на масовото заведение на шеф БЛИЦ към края на изборния ден да достигне около 34%.

Ето какви са резултатите от третата кулинарна сводка към 12.00 днес:   

Генералска гозба - 32,1

Филе Елена - 30,2

Мераклийски тас кебап - 15,4

Специалитет по аптекарски - 4,8

Каракачански сач - 6,5

Патриотична разядка - 1,9

Хайдушко мезе - 1,8

Азбучно плато - 2

Агнешки главички - 4,7

ЧЕТЕТЕ В БЛИЦ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ЧЕТВЪРТАТА КУЛИНАРНА СВОДКА КЪМ 13.00