Жената на бившия премиер Кирил Петков се изгаври с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Това стана с пост в личния фейсбук профил на канадката Линда Макензи Петкова.

БЛИЦ уточнява, че откакто мъжът й падна от власт Линда стана много активна с политически коментари в социалните мрежи. Така преди време тя изкопира говорителката на кабинета „Петков“ – Лена Бориславова и побесня заради злобни хора.

Сега Петкова реши да продължи брътвежите на мъжа й, който вчера заяви, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов трябва да се пенсионира. Нещо, което изобщо не е негова работа, а решение на членовете и симпатизантите на партията, която според всички социологически проучвания ще бъде първа политическа сила на предстоящите извънредни парламентарни избори.

По повод грозната провокация на Петков Линда реши да сподели карикатура на Чавдар Николов. На нея Асен Василев и Кирил Петков са застанали от двете страни на Борисов.

Бившият вицепремиер казва на лидера на ГЕРБ „Вдигнахме пенсиите!“, а бившият премиер допълва „Идеален момент човек да се пенсионира“.

Над карикатурата Линда написа „Да!“.

Да се чуди човек защо семейство Петкови толкова са се загрижили за политическото бъдеще на Борисов. Загриженост ли проявяват или е чиста форма на страх, че ГЕРБ ще вземе властта и ще разкрие шашмите на кабинета „Петков“, които вече лъсват и от изнесената информация до момента от служебния кабинет „Донев“.

Жалкият опит на Линда да се хареса на последователите й в социалната мрежа й „събра“ само един коментар.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук