Ивелин Михайлов с първи думи след удара от хората на Николай Марков

Това е най-голямото постижение на тези хора в парламента, отсече идеологът на „Величие“

Имахме хора, които по някакъв начин бяха приели изгодни предложения, които им бяха дадени от управляващите партии и вместо обещанията, които бяхме дали на хората, те започнаха да правят противоположното.

Веднага изчистихме организацията от тези хора, които бяха недобронамерени. Това заяви във видео, което се появи в YouTube, идеологът на партията Ивелин Михайлов.

„В парламента целият огън беше насочен срещу нас.

Преди гласуването на правителството вдигнахме скандал и направихме така, че да не позволим на нашите депутати, които са имали някаква зависимост, да направят нещо, което няма да отговаря на поетите от нас ангажименти.

Успяхме да покажем, че в парламента има партии с морал и чест, които спазват това, което са обещали и нямат зависимости. Ние казахме, че влизаме, за да можем да помогнем на хората да си върнат свободата“, посочи той.

„Партия „Величие“ не се е разцепила. Тя е единна и си работи по начина, по който си работи. Единственото нещо, което се случи, е, че Парламентарната група се разцепи, за да се махне това, което не е чисто

Не сме отишли в парламента за привилегии, а за това, което сме обещали на нашите избиратели“, подчерта Михайлов.

„Не можем да гарантираме и сега и за в бъдеще, че 100% хората, с които работим, ще бъдат коректни, но стъпка по стъпка ще изчистваме, докато сформираме здрава група от хора“, посочи идеологът на „Величие“.

Относно искането в парламента да бъде създадена комисия, която да разследва дейността му в "Исторически парк", Михайлов сподели, че тези дни във Варна двама души са починали от нов наркотик, който „разяжда месата на хората“.

Нов жесток удар за Ивелин Михайлов, този път е много неочакван!

„Това, че нашите деца стават наркомани, че няма ценности, че няма морал – това е нещо нормално. А „Исторически парк“, който изгражда ценности, любов към родината, красота – той е нещото, което трябва да се закрие, защото хората там перат пари.

Тези хора, които са ви обещали на първия ден да видите атомна бомба, на първия ден да пуснат видео с разкрития за манипулация вота… Човекът, който има диск, с който, когато го пусне, всичко се разваля, всъщност най-голямото му постижение в парламента до момента и на неговите хора... Дарин Георгиев, Виктория Василева и Георги Куков. Това е най-голямото постижение на тези хора в парламента“, отсече той.