Светкавична реакция! Ивелин Михайлов се събра с Киро Брейка заради Цанов и се закани: Започвам дисекция

Брейка и Михайлов не подминаха и темата за Николай Михайлов. По думите на Брейка "каквото сам си направиш, цяло село не може да ти направи"

Идеологът на партия "Величие" Ивелин Михайлов се събра с нашумелия влогър Кирил Кирилов - Киро Брейка и отговори на видеото на журналиста Станислав Цанов.

Припомняме, че както БЛИЦ писа Цанов излезе с нов клип, посветен на Михайлов и скандалите в партията. В клипа си Цанов показа и откъс, в който деца призовават Михайлов със специфичен призив.

Михайлов и Брейка под формата на диалог анализираха видеото на журналиста.

По думите на Михайлов Цанов е нарушил закона, като е показал ЕГН-то на жена, майка на 4 деца. Той попита и защо

"Този прави само видеа с внушения. Той не проверява нищо, прави шоу. Започвам няколко неща - за Цанов армия от адвокати, които да го подгонят. Второ призовавам абонатите на Цанов в Patreon. Почвам дисекция на този човек. Щом този човек по този начин решава да си монетизира парите"

Михайлов насочи разговора и в това има ли приятелка Цанов. "Аз от 13 годишен винаги съм имал половинка, и винаги има 3, които да чакат", призна Михайлов.

Брейка и Михайлов не подминаха и темата за Николай Михайлов. По думите на Брейка "каквото сам си направиш, цяло село не може да ти направи".

В крайна сметка Михайлов побесня заради намесата на жена му във видеото на Цанов. Задочно го попита защо не покаже ЕГН-то на майка си.

Дай да идем на детектор на лъжата, накрая призова Михайлов.