Кацаров изобличен! Или да плати глоба, или да върне 300 лева на Борисов! СНИМКА

Никола Николов отново призова служебният здравен министър на Радев да подаде оставка

Служебният здравен министър Стойчо Кацаров за пореден път показа двулично отношение що се касае за К-19 ситуацията в България и заповедите, които самият той издаде, и които разгневиха куп сектори у нас.

БЛИЦ припомня, че именно по този повод вчера лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се ядоса и заяви, че иска или Кацаров да бъде глобен или на него да му бъдат върнати едни 300 лева глоба.

„С какво право мен ме глобиха 300 лева с игумена на Рилския манастир, а тези хора ходят без маски в парламента“, попита в началото на брифинга Бойко Борисов, показвайки снимки на Асен Василев и Стойчо Кацаров в парламента.

„Защо нас ни глобяваха, защо изискват от ресторанти, бензиностанции, хората да спазват маските, а те се разхождат в парламента като някакви извънземни богове. Че са богове, разбрахме. Кацаров, или плати глоба, или ми върни парите. Ето те изобличен. И всичките му лъжи са изобличени“, каза още лидерът на ПП ГЕРБ.

К-19 двуличието на Кацаров бе изобличено и от ПР-ът на ГЕРБ Никола Николов. В личния си фейсбук профил той сподели фотос на служебния здравен министър на президента Румен Радев от парламента, на който пише: 

„Министър Кацаров в пленарна зала 08.09.2021

Кацаров няколко минути по-късно в кулоарите пред журналисти: „Апелът ми е нека носим маски, дори на открито“.

Към снимката Николов написа и хаштаг с „Оставка“.

БЛИЦ припомня, че още миналата седмица от ГЕРБ поискаха оставката на Кацаров.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!