Ицо Хазарта публикува видео, което показва отблизо мелето в парламента. На клипа се вижда как бившият зам. кмет на район "Младост" във Варна и създател на партия "Възраждане" Цончо Ганев се изплюва обилно върху друг депутат.

"Това ще се случва с всеки, който има различно мнение от тяхното и им казва истината. И то е само началото. Преди година и половина аз нарекох тези хора с истинското им име. Ако някой смята, че насилието и концлагерите са в миналото, ще осъзнае реалността по най-трудния начин. От всеки един от нас зависи дали България ще бъде нормална европейска държава или ще се превърне в това, към което тези хора ни бутат", написа Ицо Хазарта.

Припомняме, че пореден голям скандал разтресе парламента. Депутатът от ПП Явор Божанков излезе на трибуната за изчитане на декларация, която идва след апела на "Възраждане" ПП да върнат мандата празен на Радев. 

Това предизвика бурни реакции от страна на парламентарната група на Костадин Костадинов, в следствие на което се стигна до физическа саморазправа. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук