Лидерът на „Да, България“ Христо Иванов си назначи атрактивна сътрудничка в 48-ото Народно събрание, заради която ченетата на мъжката част ще падат редовно през този мандат, пише Флагман бг.

Сексапилната Дария Спирова щяла да го съветва по въпросите с „маркетинга и фотографията“. За нея е известно, че е родом от Стара Загора, но в момента живее в столицата. Участвала е активно в кампанията на „Демократична България“, става ясно от профила й във фейсбук.

Дария в най-представителната си снимка във фейсбук

От визитката й в linkedin става ясно, че е в момента учи в СУ „Св. Климент Охридски“ със специалност „Бизнес администрация“. Започнала е през 2020 година и в момента би следвало да е трети курс.

В кеш файловете името й се появява като служител на Sentterra - сътрудник по маркетинг и реклама, но към днешната дата представянето й в официалния сайт е изтрито.

За нея става ясно, че е бивша гимнастичка с множество награди от държавни първенства.

Всеки депутат може да назначи до двама сътрудници в парламента, които получават между 1200 и 1400 лева. Няма заложено изискване за образователен ценз, а те имат пропуск до администрацията и залата на Народното събрание.

В този парламент липсва забележимо дамско присъствие, каквото например даваше в последния мандат, макар и за кратко Лена Бориславова. Тя стана депутат, положи клетва, но впоследствие се оттегли, за да оглави кабинета на министър-председателят Кирил Петков. 

Дария на инфинити басейн, някъде по света

Новата сътрудничка на Христо Иванов е бивша гимнастичка, държавен шампион

Сътрудничка на лидера на „Да, България“ Христо Иванов по въпросите, свързани с маркетинга и фотографията Дария Спирова се оказа дъщеря на старозагорския бизнесмен Евгени Спиров. 

В родния си град той е известен като сериозен предприемач с интереси в сферата на онлайн търговията и хотелиерството, както и като политолог – редовен събеседник на местните медии.

Мнозина считат, че е близък до ГЕРБ, но това не е вярно. 

Евгени Спиров е сред учредителите на Клуба на работодателя в Стара Загора и паст президент на Ротари клуб Стара Загора.

През 2018 година той откри и върна на Общината бронзов знак, изобразяващ един от забележителните символи на града, заради което бе награден.

„Знакът е истинска ценност за мен, отлят е от чист бронз и тежи около 40 кг. Поздравявам Ви за будното гражданско самосъзнание и активност, които проявявате не само в конкретния случай, а и при вземането на важни за нашия град решения.

Стара Загора има нужда от повече активни и милеещи за добруването на града личности като Вас самия“, поздрави го тогава кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук