Кирил Петков и Назарян опасно близо, той призна за заговора срещу нея ВИДЕО

Попитан откъде е дошла инициативата, той заяви, че не споделя вътрешни разговори

Имаше инициатива за сваляне на Рая Назарян. След много дълги разисквания от наша гледна точка решихме, че единственият начин реално, дългосрочно да се преборим с модела на задкулисието, модела „Пеевски“, е с доверието на българските граждани. Това заяви пред журналисти съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

„Всички други технически варианти, процедурни варианти, те във времето не са устойчиви. Нашата идеята сега от ПП-ДБ е да направим една сериозна, позитивна кампания, да се върнем към нашите избиратели, да поискаме тяхното доверие“, добави той.

„Дългосрочната ни борба е да сменил модела на задкулисието, да има справедливост, да има свободни граждани, да няма зависимости. Това ще стане само с доверието на българските граждани, с максимално много гласове“, подчерта Петков.

Попитан откъде е дошла инициативата за сваляне на Назарян, той заяви, че не споделя вътрешни разговори.

„Единственият начин България да се “изтръгне” от модела “Пеевски” и модела на задкулисието е, когато политиците и гражданите работят ръка за ръка. Ние сме само представители на нашите избиратели и като такива трябва да използваме тяхната сила, за да променим България”, каза Петков.

„Оценката ми за Калин Стоянов е под всякаква критика. Страхът ми е, че изборите няма да бъдат честни, както не бяха и последния път“, каза още той.

Председателят на парламента Рая Назарян и депутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България" Кирил Петков откриха изложбата "Деца на войната" в НС.

(Снимка: novini.bg)

На събитието присъстваха украинският посланик у нас Олеся Илашчук и депутати. 

(Снимка: novini.bg)

Петков и Назарян бяха забелязани да водят разговори по време на събитието. 

(Снимка: novini.bg)

(Снимка: novini.bg)