Флейтистът Кристиян Коев написа критичен коментар в социалните по повод властта и скандалите от последните дни. По думите му шест месеца ни управлява човек, чиято единствена мисъл е била какво да разтури. Ето какво още написа той:

И какво се оказа? Че шест месеца ни управлява човек, чиято единствена мисъл е била какво да разтури, какво да гепи и къде да си го пъхне.

Казах вече, че МС прилича на зле организирана оргия, изплетена от любовни триъгълници и гей дружинка Калинка Малинка. Разбирам, че Кирил Петков е и татино детенце, виждайки призивите на тати да излязат хората да подкрепят Киро.

Ами, ние сме си нормални, бе тати на Кирчо. Не сме гешафтаджии и не ни е нужно да си организираме оргиите за сметка на бюджета на държавата и на гърба на народа.

Препоръчвам ви да излезете от властта и по най - бърз начин да се включите в организацията на гей парада, които със сигурност ще демонстрират по улиците във ваша подкрепа.

Бягство му е майката и това е съвета, който добронамерено бих ви дал - на цялата банда, които дойдохте да оберете държавата.

Надявам се да не сте ползвали прекалено много от субстанциите на културния министър и да не сте изгубили представа за реалното положение, в което се намирате.

Сигурен съм, че в момента целия ви спокоен развратен свят на власт се срина за 24 часа и не знаете къде се намирате! Вярвайте ми, бягайте! Бягайте в страна, където няма да важат българските закони, че иначе лошо!

Кристиян Коев, Фейсбук