Съпредседателят на „Изправи се! Мутри вън!“ с ново предложение. Тя призова, една от партиите, която ще получи мандата, да предложи служебното правителство да стане редовен кабинет.

По думите ѝ служебният кабинет се е справил много добре с организацията на честни избори. „Неговите действия се подкрепят от българските граждани, той има огромно доверие сред българското обществото.

Така, че става дума за едно правителство, което няма да е на една партия, а ще бъде правителство на гражданите, каквото е и очакването на българския народ, който гласува за промяна на последните избори“, заяви тя.

На въпрос дали предложението е на „Изправи се! Мутри вън!“, Манолова посочи, че предложението е на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“. „Ще обсъдим с нашите партньори.

Каракачанов с невероятен коментар пред БЛИЦ за ромката министър без портфейл и номинацията на жена за военен министър

Тъй като вие ме питате сега, а ние ще го обсъждаме утре, затова засега с това предложение са ангажирани само гражданите, ескпертите, гражданските лица, доброволците от платформата“, уточни Манолова.

Тя подчерта, че ще настояват за приоритетите за повишаване на доходите, преизчисляване на пенсиите, пряка финансова подкрепа за малките фирми, подкрепа за семействата и за децата, ревизиране на сметките за ток и за парно, ясен ангажимент за съдебна реформа.

„Всичко това да намери място в приоритетите на следващото правителство“, заяви тя.