“Нямам нищо против "Демократична България". Постът ми беше насочен срещу конкретен човек от моя избирателен район и това, което пише цяла седмица за чалгари, мутри и т. н. Имам най-добри чувства…”.

Това коментира в кулоарите на парламента депутатът от ИТН Момчил Иванов, който е предложен за правосъден министър, предава Offnews.bg.

Кандидат-министър на ИТН пише на студентка: Слагай жартиерите и... СНИМКА

Коментарът  на Иванов е по повод негова публикация във фейсбук, в която нарича част от политиците в парламента "платени соросоидни политици", "майкопродавци" и "гнусна паплач".  

"За първи път някой казва НЕ на соросоидните платени политици - майкопродавци. Реакцията е умопомрачителна. Срещу ПП "Има такъв народ" е активирана цялата гнусна паплач, която последните 30 г. постоянно точи държавните финанси под една или друга форма или схема!

Гръмна скандал с един от новите министри на ИТН! От ДБ: Ще се срещнем скоро на Орлов мост

Тоя път няма да ви се получи! Ще удържим цялата тази злост в името на България и националния интерес!", се казва в поста му в социалната мрежа. Той бе публикуван преди да стане ясно, че Иванов ще бъде предложен за правосъден министър. А мнозина разтълкуваха, че писанията му са насочени към "Демократична България".

Вчера постът на Иванов във фейсбук бе изтрит. След това изчезна и целият му профил.