„У Миро на Лена се наблюдава нездрава парламентарна активност, явно като компенсация за публичното унижение, което преживя по време на кабинета "Петков". Горкото момче“ – с тези думи журналистката Калина Андролова започна пост в личния си фейсбук профил. 

„Изглежда свястно, работливо и неглупаво. 

Този емоционален отпечатък ще му остане завинаги. Просто всеки в живота среща своите загуби, попада в неочаквани силни трусове, и трябва да реши дали да го изграждат и да расте, или да го смачкат; емоционалната енергия и тревожност е една, зависи накъде ще я насочиш, да те движи и да те разширява към света или да те дълбае навътре и да затваря възможностите ти. 

Миро интуитивно е решил да обърне сюжета, използвайки за вътрешно гориво падението на Кирил Петков. Което е чудесно. Нещата от живота. 

Лена Бориславова е бременна?! Жена я видя да...

Аз обичам хора, които могат да се изправят, и да продължават докато ги боли. Болката има двойствена същност. Отнема и дарява едновременно. Всички я чувстват в някакви моменти от живота си, но малцина умеят да я употребяват благодарно като красив инструмент за себеизграждане...“, допълни тя по повод активността, която годеникът на Лена Бориславова показва в последните дни в Народното събрание (НС).


 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук