Мистър "Кеш", Прокопиев, Петков и аватарите им в битка на живот и смърт срещу Калин Стоянов

Задкулисният идеолог на Промяната (Подмяната) мистър "Кеш" Румен Радев, медийният му прислужник Иво Прокопиев и аватарите им Кирил Петков, Николай Денков, Христо Иванов и компания стартираха битка на живот и смърт срещу вътрешния министър Калин Стоянов.

Последните съмнения за подлата им игра паднаха днес, когато в ефира на bTV бе поставен Йово Николов. Скандалният "журналист" от кръга "Капитал" се впусна в долнопробно словоблудство срещу министър Стоянов, който явно пречи на господарите му да овладеят държавата и нагласят изборите в тяхна полза.

Натискът срещу служебния премиер Кожарева за смяната на Стоянов е толкова свиреп, защото поставя на карта цялата битност на мистър "Кеш", селския кръчмар Николай Копринков, коалицията на Прокопиев - ПП-ДБ и обслужващите ги лица.

Самият Петков имаше нахалството чрез свой пост във Фейсбук да си избира кой да е вътрешен министър и кой не. Нещо недопустимо за всяка европейска държава. Истината лъсна. Единственият удобен вътрешен министър за Петков е същият този, който им осигури 300 хил. гласа на предишните избори - Бойко Рашков.

Самият Рашков не само арестува незаконно Бойко Борисов, но и както става ясно от записи, държи на къса каишка Петков, Василев, Иванов, Денков и приближените им.

Българските полицаи и отговорни граждани обаче изразиха категоричната си подкрепа за министър Стоянов. В негова защита се обявиха и синдикатите на МВР, които предупредиха политиците да не се заиграват с огнената криза.

Изглежда, че мистър "Кеш" Радев вижда, че краят му в политиката наближава и е готов на всичко да овладее вътрешното ведомство и службите още сега, за да си осигури нови финансови потоци по пътя на Копринката. Трепери и Прокопиев, защото "либералните финанси", които се изливаха в медиите му, ще секнат след броени месеци.

Българските граждани обаче са наясно кои лица и маски се изправят срещу тях и никога няма да им позволят отново да бъдат измамени.