Млада майка предизвика истински смут, заради поведението си на пътя. Докато премиерът сядаше зад волана с кмета на Сливен и нежното острие на ГЕРБ Десислава Атанасова, за да инспектира града, жената съзряла Борисов. Тя спря колата си насред улицата и се затича към министър председателя за да се го помоли да се снима с него и децата ѝ.

"Ама гледай как спря. Чакай да слезем да не стане някакъв сакатлък", предложи Борисов. След като се щракна с всички желаещи, премиерът пак се качи зад волана и се накара, макар че кметът на Сливен оневини жената, като обясни, че гардовете от НСО са обезопасили ситуацията.

По-рано премиерът Бойко Борисов инспектира ремонтните дейности на пътя София-Бургас в участъка между Стара Загора и Сливен. „Най-много катастрофи ставаха тук и се избиваха, а сега отдолу минава магистралата. Този път целия до Сливен го ремонтираме, за да може да го ползват хората. Беше много разнебитен. Сега дървета, канавки, основно покритие – всичко се изрива и се преасфалтира наново. Няма събота, няма неделя – всичко работи, защото гонят графици“, коментира Борисов.

Премиерът разговаря с един от работниците, който обяснява, че ремонтираният участък е с дължина от 23 км и е от Сливен до границата с Област Стара Загора. „Два пласта асфалт, фрезовани, почистване на канавки, почистване на храсти и млада гора – пълно. От 20 години не е ремонтиран този път“, посочва той. На въпрос на Борисов дали фирмата плаща добре и навреме той отговаря положително. „Така се прави път и после викат „Асфалта не се яде“. Колко работни места са това? Сливенска фирма – това са работни места, днес поне 100 човека работят тук“, заяви Борисов.