Постъпиха нови супер любопитни нови данни за поръчките на блюдата в заведението на шеф БЛИЦ. Към 17:30 часа Генералска гозба продължава да е твърд лидер сред поръчките. Клиентите често наблягат и на Филе Елена и Мераклийски тас кебап. Прави впечатление, че Каракачански сач става все по-често поръчвано ястие от изгладнелите клиенти.

На 26 май в цяла България се провеждат европиршества и гощавки, в които участват все повече пълнолетни българи, включително сънародниците и гурбетчиите из Европа. 

Менюто е изобилно и включва добре познати нашенски специалитети. Някои от тях си имат твърди фенове, които си ги поръчват още от вратата. Други влизат в менюто с нови имена, но също разчитат на повишен интерес от страна на клиентите. Конкуренцията за предпочитанията им се изостри рязко в изборния ден.  Следете постоянно как се развиват поръчките в звездния ресторант на шеф БЛИЦ, за да не изпуснете какво се случва с някое от блюдата.

Обедната активност в поръчките постепенно намалява и данните за количеството им ще постъпват през около час час и половина. 

Очаква се посещаемостта на масовото заведение на шеф БЛИЦ към края на изборния ден да достигне около 34%. 

Ето какви са резултатите от осмата кулинарна сводка към 17:30:   

Генералска гозба - 31,1

Филе Елена - 27

Мераклийски тас кебап - 13,1

Каракачански сач - 7,1

Специалитет по аптекарски - 3,8

Патриотична разядка - 1,4

Хайдушко мезе - 1,2

Азбучно плато -  1,6

Агнешки главички - 5,2

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!