Пеевски с нови разкрития за Мистър "Кеш" и Селския кръчмар

Много съм притеснен от въздуха, който дишат със Селския кръчмар Копринков, заяви председателят на ДПС

Председателят на ДПС Делян Пеевски продължава с разкритията около скандалите в енергетиката и Мистър "Кеш", както той нарича президента Румен Радев.

"Думите на Мистър "Кеш" Радев ще коментирам по следния начин: Изключително съм притеснен за него дали той знае кой е.

Досега си мислех, че разбира, че е Мистър "Кеш", който живее в трезора. Но вече при тази констатация, че ще назначава или няма да назначава Господ, съм много притеснен от въздуха, който дишат със Селския кръчмар Копринков", каза Пеевски. 

"Изключително объркани хора, за да направи такова изказване. Нека с Господ и с тези теми да не се заиграваме. Поне да имаме страх от Господа", призова той.

По повод събирането на подписи от ПП-ДБ за отстраняване на шефа на антикорупционната комисия, с мотива, че бил "бухалка на Пеевски", той коментира: "Направете справка на кой освободи 200 млн. лицето Антон Славчев. Не е на Пеевски, на Прокопиев. Това е един служител на Мистър "Кеш".

Проверете колко често е имал срещи с Копринков, със Селския кръчмар от Труд, какви са му отношенията с Иво Прокопиев и защо 200 млн. са освободени, които е трябвало да отидат в хазната, от този човек, който е ограбил с незаконната приватизация на "Каолин", "Дамяница" и други предприятия българския народ. Благодарение на Иван Костов".

"Как да не ги навържа? Вижте го лицето Славчев.

Знаете ли защо му искат оставката? Защото Антон Славчев е спечелил конкурс за прокурор в градска прокуратура. И се нуждае от това освобождаване от длъжността председател, за да стане прокурор при другия удобен главен прокурор – Сарафов, който отново работи за този кръг", заяви Пеевски.