Петков показа интересно ВИДЕО от протеста! Разкри как се е промъкнал там

Премиерът сподели кадри, които разкриват как е стигнал от НС до МС

На фейсбук страницата на Министерския съвет се появи доста интересно видео. То е свързано с премиера Кирил Петков и протеста на партия "Възраждане", който се състоя по-рано днес в столицата и бе насочен срещу COVID ограниченията.

БЛИЦ припомня, че по-рано от Народното събрание (НС) министър-председателят обяви, че ще "отиде пеш" при протестиращи, които се бяха събрали пред сградата на Министерския съвет (МС).

Никой не разбра кога Петков стигна от НС до МС, но именно на публикуваното видео се вижда как премиерът, заобиколен със солидна охрана, минава полицейските ограждения в центъра на София и се насочва към протеста.



"Аз искам да ги чуя, искам да видя какви са техните теми за протест, защото протестът е форма на комуникация.

Мен не ме е страх от протести, защото ние действаме изцяло на принципа, че работим за доброто и благото на народа. Правим най-доброто, което зависи от нас и винаги сме отворени за конструктивна критика", казва Петков, докато върви по улиците в центъра на София.

Кадрите показват и словото му пред протестиращите, но там не се чуват освиркванията, с които премиерът бе посрещнат. БЛИЦ припомня, че през цялото време, докато той говори на няколко пъти спира, тъй като бе заглушаван от викове "Оставка"; "Киро, вън" и други.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!