Защо се случва всичко това? Камили, интриги, не знам. Така коментира пред bTV Радостин Василев от ПП отхвърлянето на кандидатурата му за председател на спортната комисия в парламента. 

"Вторник вечерта ни беше предоставен списък с комисиите, които ще бъдат към ПП. След като се взе решение, че аз ще оглавя тази група, бях повикан от едно от водещите лица на ДПС. Той каза, че е допуснал грешка и не трябва да влизам в тази битка", разказа той.  

"Казаха, че е имало обаждане от президентството, но името на Радев не е споменавано. Имаше коментар от президентството и г-жа Весела Лечева, която ми е приятелка от 30 години. Казаха ми, че такава битка не ми трябва сега, парламентът щял да бъде кратък. 

Намесена е една власт със съвсем различна власт. Г-н Карадайъ каза, че е поел ангажимент и няма да отстъпи и критикуваше други членове на групата им, че са допуснали тази комисия да дойде в ПП. Имаше коментари от рода, че магарето им нямало да бъде оставено в калта", каза Василев. 

Той предложи да се подложи на детектор на лъжата, но заедно с него и другите, които са замесени в конфликта.

"Много стана модерно, но да се подложим на детектор на лъжата. Аз слушах много внимателно г-н Карадайъ с камилите. Тези хора така са свикнали", завърши депутатът, който се отцепи от ИТН и отиде в ПП. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук