Продуцентът и фотограф Виктор Димчев написа критичен коментар в социалните мрежи по повод поредния протест на жълтопаветниците. Ето какво написа той в личния си фейсбук профил:

Организаторите на "протеста" ГАZwithme са ментараджии. Цялото събитие е форма на градски площаден цирк.

Нищо "спонтанно" няма в това мероприятие.

Това е дело на градския комитет на неосоциалистическата партия "Да, България", чието финансиране от частни донори и фондациите на ДП в САЩ са добре известни.

На практика няма никаква разлика между едно славянско дружество, регистрирано във Варна, обслужващо интересите на Русия, и едно НПО, регистрирано в София, което кльопа милиони годишно от АзаБГ.

Еднакви хора, с едни и същи напечатани на Драган Цанков плакати, с послания, измислени от слуги, дежурни бравурни лозунги и елементаризъм на площада със сектанти, едни и същи, свикнали да бъдат обслужвани и да обслужват.

В търсене на оригиналното сякаш свикнахме с тях, а те са като паразитите - харесва им, когато свикнеш с присъствието им.

Колкото и да се пънат по студиа и телевизори, това ще си остане така, донорите ще продължат да бъдат щастливи, всеки с вестниците си, бизнесите си, интересите си, а изпълнителите на политически мокри поръчки - кеширали, насмукани, задоволени и хепи.

Да си знаете.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук