Сашо Диков се замеси в грозен скандал в кулоарите на парламента. Журналистът си изпусна нервите и започна просташки да обижда депутата от ГЕРБ Антон Тодоров.
Диков, който е и бивш скиор, причака като хищна пума Тодоров да завърши свое интервю за друга медия и се промъкна при него като котарак. Първоначално политологът отказа да даде коментар, но Диков чинно го изчака да излезе от една от стаите и започна да го атакува с въпроси за колежката му и доскорошен отявлен враг Люба Кулезич.

Тодоров обясни на Диков, че BiT, телевизията, в която той работи, показва по едностранен начин гледната точка само и единствено на банкера-беглец Цветан Василев.

"Да му станете адвокат на този наглец е безобразие", обърна се депутатът към скиора. "И това го правите точно вие, който сега се явявате адвокат на Кулезич, а преди време я нарекохте "лифтинг". Лифтинг ли е Кулезич", попита Тодоров. Тогава вече Диков се обърка тотално и започна да се оправдава и бръщолеви врели и некипели, типично в свой стил.

А политологът продължи: "Кога си променихте отношението към Кулезич, след като тя обиди дори баща ви". Диков не можа да отговори на този въпрос, но със следващия Тодоров го нацели точно в ахилесовата пета. "Вие можете ли да се прекръстите, че не сте взимали пари от Цветан Василев", попита гербаджията.

Диков каза, че никога не е взимал и стотинка от Цветан Василев, но отказа да се прекръсти. Тогава Тодоров го подкани да се закълне в дъщеря си, при което Диков избухна просташки: "Заклевам се в дъщеря ми, че не съм взимал пари от Цветан Василев, мръснико безподобен!"

Журналистът буквално изпадна в шок и продължи нагло да обижда депутата с думи като "лъжец безподобен", "наглец" и т.н.