Сексвойна се развихри в БСП. Отговорни другари се опитват да си навредят един на друг, като си вадят еротични компромати. 60-годишен партиен секретар бе обвинен в любов с 16-годишна ученичка, съобщава в. "168 часа".
Става въпрос за зам.-кмета по образованието и културата на Перник Иванчо Христов, който е член на Изпълнителното бюро на БСП в Перник и секретар на партията. А информацията е разгласена малко преди конгреса на социалистите. Христов е обвинен, че преди 14 години като директор на местното Четвърто СОУ правил секс с непълнолетна ученичка. Бил заловен на "местопрестъплението" и уволнен. Името на въпросната ученичка се пазело в дълбока тайна, тъй като по "взаимно съгласие" на всички страни случаят бил потулен.
Самият Христов твърди, че това са "пълни измислици" и лъжи на зложелателите му, целящи да уронят и неговия и на БСП авторитет в града.
"Христов трябва да почерпи! Когато си на 60 години, да те спрягат с 16-годишна - та това си е чиста реклама", коментира областният председател на БСП-Перник Ненко Темелков, спряган за един от възможните източници на компромата. Той отрича да има нещо общо с разгласяването на информацията. /БЛИЦ