Цветан Цветанов учреди новата си партия - "Републиканци за България". "Идеологът на този проект не съм аз, а вие - хората в залата и гражданите", заяви лидерът на новоизлюпената партия. 

Ocнoвнитe aкцeнти, кoитo щe зaлeгнaт в пoлитикaтa нa „Рeпубликaнци зa Бългaрия“ щe ca нacoчeни към oбрaзoвaниeтo, cъдeбнa cиcтeмa, cрeдния и мaлкия бизнec, културaтa и eлeктрoннoтo упрaвлeниe. „Републиканци за България“ е амбициозен политически проект, намерил сечението между опита, експертизата и новата енергия, категорични са от новата формация.


Радостина Циркова

Изпълнителният съвет е съставен от 33-ма души, а в него влизат и председателя и зам.-председателя на „Републиканци за България“.

Сред прелюбопитните имена на членовете на Съвета е и това на чалгаждийската щерка Радостина Циркова. Очевидно Цветанов усилено наред с новия морал в политиката лансира и дъщерята на фолкпевицата Петра.


Петра

Припомняме, че Петра бе обичана чалга певица от близкото минало. Старо и младо преди години щракаше яко с пръсти под звуците на нейните хитове, сред които са „Хищна хиена”, „Пачки”, „Ориент експрес” и „Ла Пиовра”.

Мощната поява и високия пост в новата партия на Циркова предизвика силен отзвук в родния ѝ град Хасково. 

Сред опитите на Циркова да скъса с имиджа на скандалното си родословие са редица стажове в европейските институции и участие във всевъзможни конкурси и социални активности.

Една от тези дейности е световен конкурс на Кока Кола, припомня "Хасково Лайф". Конкурсът на Кока-Кола „Сладко предизвикателство“ стартирала през август 2017 като предизвика хора от цял свят да разкажат писмено и с видеа любими и изпитани методи за естествено подслаждане на храни и напитки в своите култури, общности или семейства. 

На стената си във Фейсбук пък хищна хиена-младша е поставила друг емблематичен цитат от чалгата - „Няма да е все така”, на Цветелина. 

Както е известно, Циркова е бакалавър по международни отношения от СУ „Свети Климент Охридски“ и магистър по Европейски въпроси от най-стария университет в Европа в Болоня, Италия. Говори английски и италиански.

Сега работи в отдел по търговски маркетинг на голяма международна компания в София. Мечтата й е да се реализира в институциите на Европейския съюз.