Ружа Райчева, дъщеря на политолога Андрей Райчев е в кандидатските листи на "Има такъв народ", пише "Стандарт нюз".

Тя е под №7 в листата на Слави за 25 МИР в София. Водач е Филип Станев, сценарист при Слави. В лидерския 25-и МИР са Бойко Борисов (ГЕРБ) и Корнелия Нинова (БСП).

Припомняме, че наскоро Ружа Райчева, която към днешна дата е устроена от родителите си в директорския борд на социологическата агенция „Галъп“, разбуни духовете в социалните мрежи с поредна необмислена постъпка.

Бивш шеф в „Има такъв народ“ избяга от Слави и направи скандални разкрития

Преди известно време 23-годишната милионерска щерка публикува скандално видео от болнична стая в частна клиника в София.

В разгара на ожесточената коронавирусна епидемия, Ружа намира за особено забавно и остроумно да танцува бясно в лечебницата и даже да споделя публично „геройството си“.

„Как е в болницата? Ей така – she’s a super queen! От много отдавна все искам да се снимам как танцувам, ето че трябваше нещо гадно да ме провокира, но аз съм много доволна от резултата“, написа Ружа Райчева и публикува видео от дивашки свой танц в болницата в профила си във Фейсбук, припомня "Уикенд".

Само няколко часа по-късно обаче щерката на Андрей Райчев премахна видеото от изцепката си, след като стотици нейни приятели и познати се възмутиха от поведението й.

„Не е проява на добро възпитание когато стотици умират, може би дори в съседните болнични стаи, а хиляди даже нямат възможност да стигнат до болница, за да получат лекарска помощ, разглезени милионерски чеда да демонстрират купонджийския си нрав“, гневят се на изцепката на Ружа в социалните мрежи.

Стотиците негативни коментари, породени от проявата на младата директорка в социологическата агенция „Галъп“ накараха Ружа да изтрие видеото си и да признае, че е било необмислено да го публикува. Впоследствие тя се извини.

Младата дъщеря на Андрей Райчев и Виза Недялкова придоби популярност м.г. като една от крайните протестиращи срещу правителството на Бойко Борисов, обстрелваща обществени сгради с яйца и с домати. 

Младата дама събра много негативи и когато бе сред протестиращите, които горяха медицински маски пред Народното събрание. Именно тази вулгарна проява на протестърите отдръпна хиляди и площадите опустяха.