Те нарушиха баланса. Аз създадох конструкцията Патриоти - ГЕРБ. Ако не бяхме ние, с кого щеше да управлява ГЕРБ. Това коментира в телевизионно интервю председателят на ПП "Атака" Волен Сидеров.

"При ПП "Има такъв народ", няма никаква идеология, не се знае за какво е създадена, но се очертава ГЕРБ да управлява с тях.", смята той.

"Атака ще участва в тези избори и както социолозите казват, отново ще поднесе изненада. Въпреки това, че се очаква отново подмяна на вота. Ние сме бойци и ще се борим. "Атака"си е "Атака". Аз не съм бил в управлението. Управлението е в изпълнителната власт. ", категоричен е Сидеров.

"Цялото патриотично обединение очакваше с нетърпение законът за трюфелите. Е как да не се разделя с тях.", ядосва се политикът.

"От доста време нямам диалог с Борисов и се чудя дали да не спра джипа му на стоп. За сега обаче си стоя статитчно, той знае къде да ме намери.", обяснява лидерът на "Атака".

"Живеем в абсурди - вместо полицията да ходи да залавя престъпници, те дебнат кой къде се събира да се весели.",заяви Сидеров.