Скандалът, който пиарът на „Продължаваме промяната“ (ПП) вдигна тази сутрин в Нова ТВ, получи широк отклик в социалните мрежи. Неподходящият за публична комуникация тон на Александър Бойчев не срещна разбиране в очите на журналисти и други публични личности.

БЛИЦ припомня, че Александър Бойчев се скара в ефир на водещите на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев и Мирослава Иванова. Той се включи по телефона в предаването, за да коментира ситуацията с положителната проба на председателя на парламента Никола Минчев, по която бяха повдигнати въпроси от „Възраждане”, както и от ГЕРБ.
null

Бойчев буквално се скара на водещите още от самото начало, защото му объркаха фамилията. Те съвсем искрено се извиниха, но това изобщо не успокои пиара на управляващите. 

Ето какъв отзвук получи скандалното поведение на Александър Бойчев в социалните мрежи:

Венци Мицов
Ако сега ПП имат 2 грама мозък в главата си, ще уволнят клетия си PR, ще се извинят и ще почерпят с няколко слайса кетохляб журналистите от сутрешния блок на Нова.

Мда…

След тази сутрин вече съм сигурен - управлява ни учебно правителство. Който може, бързичко да се спасява, щото алтернативата на тия корифеи са баце и компания.

Демек - избираме между опциите дали да се обесим или да се гръмнем с пушка…

Полина Паунова
Разбрах от пиара на „Продължаваме промяната” коя е най-голямата грешка на медиите. Нищо, че малко се крещеше. Стана ясно, все пак.
И управляващите имат една най-голяма грешка. Без значение кои са. А тя е, че не искат да им се задават въпроси.

Виктор Димчев

Седем минути PR-ът на ПППП се кара в ефир на журналисти, крещя им, прекъсва ги, нарича ги всякакви.

Сещам се как за далеч по-малки закачки излитаха депутати, вицепремиери, говорители, пишеха се медийни декларации, вдигаше се шум от съсловни организации, организираха се протестни вълни.

В случая нищо такова няма да последва. Традиционните мишки от управленските коалиции ДБ и БСП няма да обелят дума. АЕЖ-тата и другите частни компании за обществени услуги (НПО) ще замълчат. Дори колегите от Капитал няма да отворят дума.

Такъв е моралът на новите господари.

Аделина Банакиева
NOVA tv около 8,40 сутринта. Политически PR крещи и се кара на водещите в ефир, защо си позволяват да задават определени въпроси.
PR на новото.

Ако така ще я @Продължаваме Промяната няма да е за дълго…

Стефан Ташев
Царяt на ПиАря...Говорителят на ПП, Кирчо и Минчев се кара и заплашва водещите в Нова....Ех, промяна, ех нов живот... Някакъв си Бойчев: Вие как си мислите, г-н Минчев с охраната от НСО ще отиде в някаква си обикновена лаборатория...Кога станахте каладжий, когато ви почерня за...ка..