Слави Трифонов най-сетне ще се появи на живо. Това става ясно от негов пост в социалните мрежи. Лидерът на "Има такъв народ" обяви, че ще се срещне със студенти в Пловдив. Той обаче уточнява, че на мероприятието ще присъстват само тези, които имат валидна студентска книжка, което на практика означава, че се ограничава аудиторията, която ще се срещне с него и се свежда до минимум рискът от неудобни въпроси.

Припомняме, че от изборите на 4 април досега Трифонов се изявява само чрез постове в социалните мрежи или в онлайн интервюта, сега обаче, с началото на предизборната кампания, явно е решил да смени тактиката и да се появи публично. Не е ясно защо е приел поканата именно на студентите от Пловдив.

Ето какво написа той в личния си фейсбук профил:

"В четвъртък от 17 ч. ще се срещна със студентите на град Пловдив, по тяхна покана. И понеже срещата е в този формат, на нея ще могат да присъстват само тези, които представят валидна студентска книжка.

Срещата ми с пловдивските студенти ще се излъчва на живо на моята фейсбук страница, както и по “Седем-осми Ти Ви”.", пише Трифонов.

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!