Татяна Дончева проговори защо е обърнала гръб на Нинова и се е прегърнала пак с Манолова

Тя коментира и отношенията си с Николай Хаджигенов, като посочи, че винаги са били проблемни

„Ние не може да препятстваме другите политически субекти. Преговорите са водени коректно. Информирани са всички, които трябва. Това заяви лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева по повод водените с нея преговори с Корнелия Нинова на брифинг с Мая Манолова и Арман Бабикян.

Бомбастична мълва за Татяна Дончева и БСП! От левицата проговориха пред БЛИЦ!

„Няма широка лява коалиция. Има тясна коалиция във вида, в който бе на предходните избори. Те не правят никого нито коалиционен партньор, нито участник в изборите. Това, че някой е нарекъл коалиция, не означава, че тя е такава“, каза още Дончева.


„Ние сме участници в коалицията. Поставихме някакви изисквания. Смятам, че сме направили някакви компромиси“, посочи още тя.

Дончева проговори и за отношенията си с Николай Хаджигенов. Както БЛИЦ писа малко след като стана ясно, че се водят разговори между БСП и „Движение 21“, той написа в социалните мрежи „Хитрата сврака с двата крака“.

„Нашите отношения винаги са били проблемни още от началото на формата. В крайна сметка и без да си подсказваме по-добре премери, преди да срежеш. И точно това се случи“, заяви Дончева.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!