Народният представител Тома Биков сяда зад волана на „Карай направо“ тази седмица за интервю с Диана Найденова.

В него депутатът от ГЕРБ ще коментира поредната конфронтация между президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов, санкционирането на народни представители в парламента, които не носят маски в зала, както и атаките на опозицията към управляващите.

В разговора Тома Биков изразява още категоричното си мнение, че предизборната кампания започва твърде рано, при това с компромати, които не съдържат политически аргументи.

По думите му БСП няма интерес от предсрочни избори, тъй като левицата е разкъсвана от вътрешни борби за надмощие. Относно ГЕРБ Биков смята, че партията има много силни позиции и ако сама не се свали от власт, няма кой да го направи.

Народният представител изразява силна критика към колегите си, които не спазват правилата за носене на маски в Парламента и смята за напълно нормално те да бъдат глобявани.

Като грешка на управлението депутатът посочва факта, че са допуснали да се стигне до воден режим в Перник.

„Не знам до края на изборите какви нива на такъв тип дебат, който не е политически, ще бъдат достигнати. Това, което се случва, е лошо за всички. Най-вече за хората, защото няма да имат информиран избор.

Вероятно е добро за тези, които искат да има мътилка, в която да реализират техните планове”, смята Биков.