Това е извращение! Такива думи от трибуната Нинова не беше изричала, депутатите се червят 18+

От парламентарната трибуна депутатът показа „Сексуално образование за лесбийки и бисексуални жени“ - листовка от лекарския кабинет на българска гимназия

Това го повтарям 7 години. Непреклонно, неотлъчно, въпреки всякаква съпротива. Не пипайте децата! Долу ръцете от българските деца! Това заяви Корнелия Нинова от БСП по време на дебатите по Закона за предучилищното и училищното образование и предложението за забрана на „пропагандата на джендър идеологията“ в училищата.

Тя заяви, че се гордее с факта, че тогавашната парламентарна група е спряла ратификацията на Истанбулската конвенция.

„Видя се, че сме прави, защото по-късно Конституционният съд я обяви за противоконституционна, Българската православна църква, мюсюлманското вероизповедание и всички други в България изразиха категорично отрицателна позиция.

„По онова време беше почти престъпление да се опълчиш на Истанбулската конвенция. Лепяха се етикети – антиевропейци, хомофоби и т.н.

Това не ни спря, защото сме убедени, че освен мъж и жена не може да има трети социален пол, продиктуван не от това какъв си роден, а от това каква социална роля си избираш в обществото. Сутрин може да си едно, на обяд друго, вечерта – трето. За тези 7 години се стигна до 48 разнообразни форми на пол извън мъж и жена“, посочи тя.

„Лично смятам, че това е извращение с природата, с християнските ценности, със семейните ценности“, категорична беше Нинова.

По думите ѝ, джендър идеологията се проповядва от много силни и богати хора. „Тя пълзи и рано или късно ще превземе българските училища“, предупреди тя.

„Винаги сме срещали съпротива с всякакви безумни аргументи. Най-вече идеологически, либерални, за да се стигне до „Евровизия“, до Олимпиадата в Париж и това, което виждаме в съвременния свят. Вие съгласни ли сте с това?“, попита депутатът.

„Срещнах много семейни тежки съдби на български семейства с деца в чужбина, които са подлагани на хормонална терапия без родителите им да знаят.

Или на български семейства, които ги карат да си водят момчетата в женски дрехи 3 дни в училище, за да свикват, че може да са някакъв друг пол. Да, това е факт“, посочи тя.

По думите ѝ, такава идеология има и в българските училища.

От парламентарната трибуна Нинова показа „Сексуално образование за лесбийки и бисексуални жени“ - листовка от лекарския кабинет на българска гимназия: „И се предоставя на децата да се ограмотяват как се прави секс между лесбийки и бисексуални жени. На българските деца“.

„Много весело, г-н Дончев“, направи тя забележка на колегите си и продължи възмутено: Учат се българските деца, почти ми е неудобно – само заглавията ще прочета: „орален секс“, „трибадизъм“, „фингъринг“, „фистинг“ и т.н. сексуални практики между лесбийки в училищата“.

Материалът е дело на проекта „Рейнбоу Хъб“ с финансиране от три европейски държави, обясни Нинова.

„Хвърлят се пари, за да се ограмотяват децата на това, което ви прочетох. ЛГБТ общността да си прави застъпнически дейности на българските деца“, допълни тя.

Помолена от колегата си Георги Свиленски да изчете съдържанието на листовката, Нинова заяви: „Не мога да го прочета. Защото съм жена, майка и българка и не мога от трибуната на Народното събрание да прочета това, което определям като абсолютни срамотии и позор за българските училища“.

„Следващия път, ако трябва, ще направя мултимедия, г-н Георгиев, много ви е весело. Между другото, вие скоро станахте родител. Как се записахте в акта за раждане – родител 1 или родител 2? Или пишеше „баща“?“, попита тя свой колега.

„В това помагало има, разбира се, картинки. Бързо ще я скрия, защото не е за гледане. Но за да задоволя вашето любопитство, ще кача това в социалните мрежи“, обеща тя.