Цирк в ефира на Нова тв: Тошко Йорданов яхна метлата, Лора Крумова си изпати

По думите му в ПП-ДБ има депутат, който използва наркотици, и ако му бъде направен тест, няма да бъде допуснат до парламента

Тошко Йорданов от "Има такъв народ" (ИТН) в ефира на Нова тв реши да коментира правилника на Народното събрание (НС), който бе приет през изминалата седмица. Въпросите на водещата Лора Крумова обаче го изнервиха.

"Вие грубо говорите и неточно перифразирате. За правилника искахме да се правят тестове два пъти годишно на депутатите за алкохол и наркотици и съответно, ако някой депутат е в неадекватно състояние, да му се прави тест. 

Имаме сериозни съмнения, че много от народните представители са пияни по време на бюджет. Няма да ви кажа поименно, мога да ви пратя клипчета да видите как изглеждат някои хора в 23 часа вечерта", каза Йорданов. 

Тогава той бе прекъснат от Лора Крумова, която му заяви, че не е редно да се пазят гърбовете на колегите му, а да се назоват имена, да се покажат кадри и да се знае от всички. Тези й думи обаче ядосаха Йораднов.

"Ама вие защо говорите през мен, вместо мен? Вие ли искате да си отговаряте на въпросите? Нали мен ме питате", заяви той, а Крумова се усмихна в знак на извинение. 

"Депутатите трябва да носят отговорност за поведението си, така както шофьорите носят отговорност зад волана.

Когато един човек дъха на алкохол и ходи на зиг-заг зад трибуната, значи сигурно не е трезвен.

Има един депутат от ПП-ДБ, на който ако направят тест за наркотици, няма да влезе в парламента", категоричен бе шефът на ПГ ИТН.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!