След ожесточен спор за антиправителствените протести през 2020 година и имало ли е полицейско насилие, Тома Биков се отправи към трибуната за реплика. "Г-жо Митева, може ли да направите забележка на онзи човек със слабите нерви", попита той, сочейки към Николай Хаджигенов, който стои прав пред трибуната. 

"Или си пийте хапчетата или напуснете залата", каза му Биков.

"Има хора, които са тук благодарение на протестите. Аз не видях там обаче г-н Слави Трифонов и г-н Тошко. И успяха влязат в парламента заради тези протести. Искам да попитам г-н Хаджигенов бил ли е адвокат на близки до Васил Божков? Защитавал ли е Цветан Василев? А г-жа Дончева защитавала ли е мутри? Отговорът е да, те са адвокати", заяви той. 



"Лично обяснение. Татко, скъпи мой, мога да ти дам снимки и материали. Има хора, които могат да ви кажат кой е бил там. Вас обаче ви нямаше, татко", каза Тошко Йорданов от ИТН в лично обяснение от трибуната. 

"Когато милиционери и неуспели актьори говорят за право, така се случва. Вчера в офиса ми дойде решението от съда за Цвети - единственото момиче, което беше с разкъсана блуза и вашите служители я бяха снимали с телефоните си, гаврили са се, пръскали са я в очите със сълзотоврен газ. И знаете ли какво? Съдът реши, че това е незаконно. Добре дошли в моя свят на слабите адвокати. Монетата има две страни. Добре е да разберете, че полицейската палка също има две страни и ние сме от дългата страна", каза Николай Хаджигенов в отговор на Биков. 

"Татко, ще ви кажа какво стана с тези протести. Докато се провеждаха година и половина, вие се правихте, че ги няма. Нали, татко? Лично аз всяка вечер говорих с протестиращите и ги отразявах в телевизията. Общото ми впечатление беше, че хората ви мразеха безплатно", допълни Балабанов от ИТН. 

"Синко, надявам се и другите групи да възприемат това обръщение към мен. За мен ще бъде чест да бъда родител на такива перспективни деца, заяви Биков. 

След изказването на Биков цялата парламентарна група на ИТН и ИБНИ започнаха да скандират: "Татко, татко, татко!"