Василев с невероятно оправдание на лъжите си за Радев и Борисов

Не ходя да им светя, оправда се съпредседателят на „Продължаваме промяната“

Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) Асен Василев реши да се оправдае за поредната порция скандали, които разпали. БЛИЦ припомня, че той каза, че е имало срещи между президента Румен Радев и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Това провокира държавният глава да каже, че от ПП са лъжци и шарлатанията им трябва да свърши. Остър коментар направи и Борисов.

Днес Василев реши да се оправдае за издънката си: „Аз съм го казвал – моите отношения с Радев са институционални“.

Не ходя да им светя“ – така съпредседателят на ПП отговори на въпрос след като има информация за срещи между Радев и Борисов, то знае ли за какво са си говорили.

„Това, което не се харесва на голяма част на политическата класа в България, е че когато мисля нещо го казвам“ – реши да се прави на мъченик Василев.

„За да почнем да вървим на пред трябва да бутнем прожекторите и да се осветли всичко, да започнем да казваме всичко, което мислим и всичко, което виждаме“ – не се спря бившият вицепремиер от кабинета „Петков“.

Да спрем с този театър“, призова Василев, а самият той и колегата му Кирил Петков предизвикват скандали с всяко свое изказване.

Той каза, че няма какво да каже за Gemcorp ("Джемкорп") освен това, което е казал и по този начин намекна, че няма да отиде на комисията, която днес трябва да заседава в Народното събрание (НС).

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук