ВМРО – БНД откри предизборната си кампания за европейските избори в парк „Св. Троица“ в столичния район „Илинден“. Партията ще е под номер 3 в бюлетината за изборите за Европейски парламент на 26 май.

Водач на листата на ВМРО-Българска национално движение е Ангел Джамбазки. След него в списъка са: Юлиан Ангелов, Александър Сиди, Андрей Слабаков, Димитър Шивиков, Райна Дончева, Кристиян Шкварек, Мария Цветкова, Александър Урумов, Карлос Контрера, Христо Смоленов, Теодора Мичева, Иво Пазарджиев, Цветомир Петров, Вергил Кацов, Красимир Червилов и Румяна Борисова. В парк „Св. Троица“ се изпълняват патриотичните български народни песни на Илия Луков, информира Фокус.

Присъстващите граждани имат възможността да се включват в инициативата „Да се хванем на хорото“. Тя се осъществява с подкрепата на водача на листата на ВМРО – Българско национално движение Ангел Джамбазки. Проявата обикаля България вече от месец и ще продължи, докато премине през всички големи градове на страната. На събитието присъстват лица от листата на ВМРО - БНД, ръководството на партията и народни представители.