Президентът Румен Радев, станал популярен и като мистър "Кеш", е подготвил сладък кокал за Наталия Киселова, с който иска да я възнагради за послушанието й, научи БЛИЦ.

През последните дни и седмици повратливата болонка скача от студио в студио, за да говори в угода на господаря си и да изпълнява прищевките му. Приятно полайва в полза на близките до мистър "Кеш" персони и дори приятелски им помахва с опашка, но за други като Калин Стоянов например забравя добрите си обноски и се опитва да го захапе по краката.

Уличената от неправителствената организация "Будни студенти" в плагиатство дама, обаче е дресирана толкова добре, че винаги знае интереса си - в случая да се добере до заветната си мечта да стане конституционен съдия.

Мистър "Кеш" с удоволствие ще издигне Киселова до престижния пост, който върви със служебна лимузина от НСО, космическа заплата и син на цвят паспорт, с какъвто разполагат и дипломатите. В замяна отлежалата госпожа ще стои вързана на къса каишка и ще продължава да лае по заповед на благодетеля си.

Назначаването й в КС ще е истински джакпот за мистър "Кеш", тъй като с него Радев ще има превес при гласуванията на угодни нему решения. 

Сметките на Радев, обаче отново са направени без кръчмар, нищо че разполага с такъв исполин в занаята като Копринков.

За щастие в Народното събрание, освен "шарлатаните" от Промяната (Подмяната) и ортаците им ДБ, има и отговорни политици, зад които стоят стотици хиляди гласоподаватели и те няма да позволят на мистър "Кеш" да пълни институциите с протежетата си, за да изсмуква жизнените сили на България.