Бившият готвач от опожарения капан на Северния на плаж в Бургас, собственост на бизнесмена Станимир Рагевски – Деян Дичев, известен с прякора Дичо, е съучастник в две отвличания с последвали убийства – на 28 октомври 2020 г. и на 4 август т.г., информира "Флагман".

Става въпрос за издирваната вече 10 месеца брокерка на недвижими имоти Теодора Бахлова (47 г.) и изпарилия се безследно през миналата седмица строителен работник Юмер Мехмед (28 г.), известен повече като член бандата на Димитър Желязков Очите.

Зловеща развръзка: Разфасованото тяло на изчезналия Юмер Мехмед е открито край Бургас

Ето какво е написала около полунощ във фейсбук профила си дъщерята на Бахлова – Християна:
 


Разследване на "Флагман" е установило, че бившият готвач на Рагевски за около 3 години е въртял Бирарията във Военния клуб на бул. „Христо Ботев”, но от края на миналата година предпочел да се оттегли в подземието на същата обществена сграда, където е устроил VIP клуб.

„Вътре в този клуб се влиза с карти, но това не са някакви специални хора от елита, а типични криминални типове”, това е разказал човек, който работи постоянно в този район.

Администраторката на хотелската част в бившия Дом на народната армия е казала, че за последно е виждала Дичев във вторник следобед – да разхожда дакела си по ул. „Сливница”. На вратата на т.нар. VIP клуб виси бележка, че от началото на месеца заведението е излязло във ваканция.

Рагевски е закарал на 4 август, около 15:10 часа, своята жертва в апартамент, който е негова собственост. Там го очаквал бившият готвач, какъвто всъщност е бил Дичев и когато е стопанисвал за 3 години Бирарията откъм лицевата страна на Дома на военните.

Юмер е екзекутиран брутално и нарязан на части. По същия начин са разчистени и сметките с брокерката Теодора Бахлова. Общото между двамата е, че са претендирали за някакви пари, които според тях Станимир Рагевски им дължал за свършени услуги.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ