Престоят край морето винаги е красив, дори и когато вали.  Незабравими гледки, шумът от вълните – магия, която като магнит ни привлича към морето, независимо от времето и сезона.

Морският бряг отдавна се е превърнал в подходяща дестинация за отдих и бягство от стреса. В последните години българското черноморие повдига все повече линията на доброто обслужване и качеството на своите услуги, за да може да отговори на нарастващите изисквания и очаквания на туристите.

Гранд Хотел Свети Влас е доайен що се касае за добри предложения и прекрасна атмосфера. Символ на изискана обстановка и първокласно обслужване. Както вече е добре известно комплексът посреща гости не само лятото, но и през цялата година.

Не забравяйте, че имате на разположение и фитнес зала с марката Pulse Fitness, където ще може да се отдадете на любимите си упражнения и да следвате спортната си програма.Толкова много изкушения! Не случайно 5-звездният комплекс е горд притежател на престижни отличия в областта на туризма.

Има места, на които времето е просто ... прогноза! Отсъствието на лятната суматоха, морският разкош и кристално чистият въздух са достатъчни за да Ви зададат посоката, за останалото се доверете на Гранд Хотел Свети Влас.

Както винаги и този път, Гранд Хотел Свети Влас няма да изневери на себе си и ще зарадва своите посетители, които са избрали да се отпуснат край морето, като им предложи изхранване на база ULTRA ALL INCLUSIVE! Отлично приготвената храна винаги е била достатъчна причина да  предпочетем дадено място.На разположение са двата чудесни ресторанта в хотела,  а храната няма да е просто добре приготвена, тя ще е по много и по всяко време. Разбира се, освен вкусни ястия, ULTRA ALL INCLUSIVE включва и селектирани вина, топли и студени напитки. 

Независимо от факта, че лятото е вече зад гърба ни, кулинарните експерти на 5-звездния комплекс ще Ви посрещнат с вкусно меню, подбрани напитки и изкушаващи десерти. Храната е внимателно подбрана и включва основно сезонни и чисти продукти.


 
Освен добрата храна, Гранд Хотел Свети Влас предлага на своите гости за целогодишно ползване и  уникалната си СПА зона, която представлява своеобразен оазис. Освен традиционните СПА съоръжения, от комплекса предлагат вътрешни и външни термални басейни, с постоянна температура на водата 36°, които ще отпуснат тялото, ще успокоят душата и ще Ви заредят с енергия.

Доказано е, че термалната вода действа благоприятно на кожата, подсилва имунната система и подобрява метаболизма. Разнообразието на водни активности, които хотелът предлага, напълно ще задоволи дори и най-високите очаквания на своите гости.