Извратеняк дебне непълнолетни момичета в градския транспорт в Пловдив.

За това алармира живуща в квартал "Кючука", като по нейни думи мъжът мастурбира пред децата в автобусите, след което слиза на последната спирка и хваща следващия автобус наобратно, вероятно със същите намерения.

Жената твърди, че въпросният човек е изплашил собствената й дъщеря, като публикува и негова снимка. 

"ВНИМАМИЕ!

Мъж показно мастурбира пред дете в автобус номер 7 към последната му спирка (Овощарския институт) !

Вчера към 18 часа този мъж се е возил до последната спирка на автобус 7 и е изплашил много дъщеря ми ( на 14г) . Слиза на последната спирка и веднага се качва на следващия автобус обратно", пише уплашената дама.

Постът на жената предизвика огромно възмущение в групата "Забелязано в Кючука". Няколко човека разкриха, че са засичали извратеняка и в други линии на градския транспорт.

"Аз съм засичала в 17. Като съобщих на шофьора, той започна да ми "споделя" негови ежедневни проблеми", твърди друга жена.

"За жалост и аз съм се натъквала на такава гледка в 11...", споделя още една потребителка. Един от потребителите пък твърди, че го познава.

"Това е Никсъна.. този ми е градски .. верно не му стигаше акъла ама чак толкоз", пише мъжът. 

"На тоя боя му е малко! Направо публично да му отрежат "атрибута". Нещастник"; "Ужас,сега защото е и лято и има много женска плът на показ и още повече полудяват някои"; "Боклук долен"; "А мъже няма ли да го ступат на място?", са само част от възмутените коментари в социалната мрежа. 

Не става ясно, дали жената е подала сигнал в полицията.