Социалните мрежи прегряват от атаки срещу 22 годишната майка, която бе задържана за убийството на едногодишното си дете. Както БЛИЦ писа България бе потресена от новината за зверството. 

Голямата трагедия се е случила в българско село. Първоначално момиченцето било обявено за издирване от дядо си.  Детето е било обявено за общодържавно издирване на 23 декември 2021 година в районното управление на МВР в Кнежа. Месец по-рано обаче - на 23 ноември, дядото е подал сигнал, че то е изчезнало.

Съседи със смразяващи разкрития за дядото на убитото от майка си в Плевенско невръстно детенце


На 6 януари 2022 година около 15:30 часа в плевенското село Лазарово полицейски служители са провели беседа с 22-годишната му майка.
 
Жената в крайна сметка е признала, че умишлено е умъртвила момиченцето. При претърсвания са намерени части от тяло. Предполага се, че детето е убито около 22 октомври.

Именно новината за зверството, извършено от майката потресе потребителите в социалните мрежи. Профилът на жената в социалните мрежи е залят от обиди и клетви. Почти няма скорошен неин пост, под който да не са се зареди негативни коментари.
 

 

 

 Жената е споделяла ѝ снимки на детето си. Под тях също има думи на потребители, които недоумяват как и защо се е достигнало до трагедията.