Чавдар Бояджиев е убил преди повече от година 22-годишната си приятелка, както БЛИЦ съобщи. Тогава обаче Бояджиев заблуждава разследващите и твърди, че смъртта е настъпила при сексуална игра. Софийски районен съд отказал да му наложи постоянен арест.

Истината за смъртта на младата жена обаче е била известна на новите жертви на Бояджиев - 18-годишната жителка на Лозен Я.В., както и неговият приятел И.К.

Първи СНИМКИ на Чавдар, разстрелял млад мъж и 18 г. момиче край София

Двамата повече от година не само, че не съобщили в полицията и прокуратурата истината за убийството на младата жена, но продължили да поддържат контакт с бъдещия си убиец. Докато накрая самите те не станали жертви на престъпника. Има подозрения, че Бояджиев извършил убийствата след употреба на дрога.

На 3 август, час и половина преди да застреля Я.В., Бояджиев я взима от работа в софийски мол, даже ѝ купува суши, което жената изяжда в полето край Лозен. Следва секс, снимки и заснемане на порно-клипове. Когато младата жена иска 2000 лв., Чавдар започва да я души, а след това и прострелва.

Фатална развръзка: Мистериозно изчезналият Иво ли е една от жертвите на двойния убиец край Лозен

Четири часа по-късно Бояджиев взима другата жертва - И.К. от квартал "Дружба". Двамата обикалят софийските улици, като И.К. дори мие колата на убиеца край Горубляне. След това влизат в полето, където Бояджиев трябвало да вземе 10 000 лв. от трафик на дрога.

И.К. му се доверил, защото Бояджиев и в миналото се е занимавал с незаконна дейност. Тогава Бояджиев разкрива истината, моли за пари И.К., но получа отказ. След това прострелва жертвата си. Убиецът заминал за морето, където имал резервация с две украинки, които работели във фирмата за онлайн-залагания, в които Бояджиев се водел като охранител на инкасо.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук