„Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота“. Това каза ямболският бизнесмен Господин Вълев, по-известен като Динко от Ямбол и Ловеца на бежанци, цитиран от "Флагман".

По-рано в онлайн пространството се появиха твърдения, че полицията издирвала Динко за участие в организирана престъпна група, действала на територията на Ямбол в продължение на три години.

Дори имало издадена заповед за ареста на Динко, но до този момент той не бил открит.

Сутринта в събота Динко два пъти потвърди, че той не се укрива - вдигал дори на непознати номера на титулярния си номер, който лесно може да намери всеки разследващ полицай.

В различни медийни публикации се твърди, че Динко бил издирван, защото имало показания срещу него от лице, което било задържано на територията на Ямбол.

Въпросният посочил, че Господин Вълев организирал схема за изнудване на катастрофирали шофьори на тирове, в която участвали и полицаи от Ямбол. Това обаче са твърдения, без конкретни доказателства и Динко бил издирван за разпит.

Полицията издирва Динко от Ямбол за ОПГ

„Нямам  представа за какво ми говорите, но от няколко дни съм в болница, в тежко състояние – с тромб и съсирване на кръвта. Едва ме спасиха“, обяви.

Преди две години той претърпя тежък инцидент, след който буквално живее втори живот. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук