28-годишният Божан Д. И., който бе жестоко убит от приятелката си в пловдивския квартал "Кючук Париж" в четвъртък, бил заклет геймър и купонджия. Това споделиха хора от приятелския му кръг, цитирани от "Марица". Информацията се потвърждава и от публикациите в профила му в социалните мрежи.

Приятели на жестоко убития от любовницата си Божан с първи думи след трагедията СНИМКА


Всеки втори пост на Божан е за парти с рап и техно музика в Пловдив, че дори и в София. Често е споделял и клипчета от компютърни игри, както и трейлъри на такива, които предстои да излязат.

Списъкът с харесвани от него страници пък сочи, че се е увличал по дрифта. Присъединил се е към няколко такива групи и е реагирал на много подобни публикации. Много вероятно да е бил просто фен на дрифтърски изпълнения, но да не ги е практикувал, тъй като негови познати не го свързват с този тип рискови забавления.

Всички са разтресени от жестокото убийство в Кючука. Не си обясняват каква може да е причината довела до отнемането на живота му. Все още няма и официална информация за мотива. 35-годишната му приятелка е в ареста. 

В същото време стана ясно, че 35-годишната Красимира Л. остава в ареста заради убийството. Магистратите от Окръжен съд – Пловдив са приели искането  на прокуратурата да бъде определена мярка за неотклонение "задържане под стража".

Те са приели доводите на обвинението, че тя може да се укрие или извърши друго престъпление, като има и обосновано предположение, че тя е извършила престъплението. Жената може да обжалва мярката си  в Пловдивския апелативен съд.

Младият пловдивчанин е бил убит от бившата си 35-годишната Красимира Л.. На 21 октомври тя отива да се изповяда пред свещеник и му споделя, че е убила бившия си приятел в апартамента си в "Кючук Париж". Свещеникът, чул злокобната изповед, се обажда в полицията. 

Красимира е арестувана и заедно с полицията отиват в апартамента, където е тялото на мъжа. Той е открит в банята. По думите ѝ го е ударила с тежест за фитнес по главата, ала по мъжа са открити и обгаряния. Криминалисти считат, че е опитала да прикрие следите си. 

Все още не е ясно какво е подтикнало Красимира Л. да отнеме живота на младия мъж. Познати на жертвата посочиха, че са ги виждали заедно, но не я познават. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!