Седми ден без следа от 17-годишната Ивана Георгиева от Дупница. Както БЛИЦ писа момичето е в неизвестност от миналия четвъртък, когато си тръгва от училище без телефон и раница.

Полицаи и доброволци обходиха 600 дка площ в широк периметър около Дупница, но от нея няма следа.

Кметът на Дупница с ужасни разкрития за тормоза, на който е подлагана изчезналата Ивана

Почти навсякъде сме обходили. Абсолютно огромен периметър, като е обходено всичко метър по метър. Дори до Рилския манастир. Продължаваме да претърсваме, ако сме пропуснали нещо. Това заяви инж. Атанас Диманков, директор на ДГС - Дупница.

По думите му претърсването е трудно заради известни противоречия.

"Едни казват, че са я видели в Дяково, други в района, където е изчезнала, горе-долу по едно и също време. Ще минем по райони, които сме проверили.

Психолог заплете мистерията с изчезналата 17-г. Ивана

Буквално над Дупница е горска територия - няколко селища, до магистралата. Съдействаме, няма да се предаваме", допълни още инж. Диманков.

"Ако е в гората мисля, че е трудно да оцелее само момиче в гората при тези студени дни, при положение, че знаем, че е била леко облечена. Разчитам, че от някъде ще се получи информация за нейното намиране", каза още той.

Междувременно полицията и отдел „Киберпрестъпност“ проверяват странни активности в профилите на Ивана в социалните мрежи.

Горещи новини за изчезналата 17 г. Ивана, появи се следа в...

Появиха се реакции на коментари от профил в социалните мрежи на изчезналата Ивана Георгиева от Дупница. Това се случва, след като бяха сменени профилните снимки на момичето.

По неофициална информация се проверяват и адреси в съседни области, на които има сигнали, че може да се укрива.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук